Voorman Magazijn

Vacature is geplaatst op 12-11-2021


Branche.
Logistiek

Omschrijving.
In de functie van Voorman Magazijn voer je de regie over het magazijn. 

Locatie.
Winschoten


Branche.

Logistiek/ detailhandel.

Locatie.

Winschoten

Omschrijving.

Onze opdrachtgever voor deze vacature is een groothandel in kleding. De kleding wordt ge├»mporteerd uit landen als China, waarna artikelen in het magazijn opgeslagen worden.  Op moment dat artikelen verkocht zijn moeten ze op de juiste wijze gepickt en gereed gemaakt worden voor transport. Als magazijnmeester verzorg je de  juiste lokalisering in het magazijn en je helpt met het lossen van de vrachtwagens.  Ook verzorg je deels orderpicking en maak je bestellingen verzendklaar en co├Ârdineer je de aan- en afvoer van de artikelen. Ook zorg je voor de invoer van de gegevens in het WMS (Warehouse Management Systeem). Je voert voor een deel de regie in het magazijn, en je staat in direct contact met de directeur.

Functie eisen.

    Ervaring als magazijnmedewerker / Voorman magazijn
    Goede fysieke gesteldheid.
    Communicatief vaardig
    Bij voorkeur In bezit van heftruckcertificaat en/of ervaring op heftruck
    Geen 9 tot 5 mentaliteit.
    Je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig
    Je bezit helikopterview

 

Overig.

Het gaat om een structurele arbeidsplaats, bij gebleken geschiktheid bestaan er diverse mogelijkheden. Het betreft een fulltime functie, voor langere (onbepaalde) tijd.
Interesse in deze functie? Neem dan snel contact met ons op of reageer direct via deze website! Wij vertellen graag meer over deze opdrachtgever en de functie. De  reactie zien wij met belangstelling tegemoet!

 

 

Ga terug