Teamleider Callcenter (Bleiswijk)

Vacature is geplaatst op 21-06-2022


  • Branche.

Callcenter

  • Functieomschrijving.

Als 2nd liner /teamleider callcenter werk je samen met je collega’s aan een uitstekende service voor onze klanten.

  • Locatie.

Bleiswijk


Omschrijving:

Als 2nd liner /teamleider callcenter werk je samen met je collega’s aan een uitstekende service voor onze klanten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor inkomend en uitgaand telefoonverkeer en onderhoud je contact met klanten via e-mail. Je behandelt vragen, opmerkingen en klachten en maakt bezorgafspraken. Daarnaast coach je collega’s, denk je mee in training en opleiding van collega’s, vul en beheer je de kennisbank.

Functie eisen.

Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur ook Franse taal uitstekend in woord en geschrift. Je hebt al ervaring op een callcenter opgedaan en vindt het leuk om met targets te werken. Je bent flexibel inzetbaar en ook in de avonden en op zaterdag beschikbaar. Je bent assertief, behulpzaam, nauwkeurig en klantgericht en bovenal een teamplayer. Je hebt kennis van het MS Office pakket, maar bent ook in staat om verschillende bedrijfsspecifieke systemen snel eigen te maken.

Het callcenter is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. Er wordt van jou een flexibele instelling ten aanzien van deze werktijden gevraagd en de verantwoordelijkheid om de roosterplanning met jouw directe collega’s af te stemmen.

Kandidaten moeten in staat zijn om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen. NB, Deze hoeft dus niet al te zijn aangevraagd.

Overige informatie.

Bij gebleken geschiktheid bestaan er diverse mogelijkheden. Het werk is bij een gerenommeerd, groeiend internationaal opererende logistieke dienstverlener.

Interesse in deze vacature? Neem dan snel contact met ons op of reageer via deze website! Voor meer informatie over deze functie kunt u ook contact met ons opnemen.

Uw reactie zien wij met belangstelling tegemoet!

Ga terug