Orderpicker (Oude Pekela)

Vacature is geplaatst op 21-07-2022


Branche.
Logistiek

Omschrijving.
In de functie van orderpicker verzamel je de orders in het magazijn en help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. 

Locatie.
Oude Pekela


Branche.

Logistiek/ detailhandel.

Locatie.

Oude Pekela

Omschrijving.

Onze opdrachtgever voor deze vacature is een groothandel in kleding. De kleding wordt geïmporteerd uit landen als China, waarna artikelen in het magazijn opgeslagen worden.  Op moment dat artikelen verkocht zijn moeten ze op de juiste wijze gepickt en gereed gemaakt worden voor transport. Als orderpicker verzamel je de orders in het magazijn en maak je bestellingen verzendklaar.  Je helpt ook bij het laden en lossen van de vrachtwagens. In deze functie werk je nauw samen met de voorman magazijn.

Functie eisen.

    Ervaring als magazijnmedewerker
    Goede fysieke gesteldheid.
    Communicatief vaardig
    Bij voorkeur In bezit van heftruckcertificaat en/of ervaring op heftruck
    Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Overig.

Het gaat om een structurele arbeidsplaats, bij gebleken geschiktheid bestaan er diverse mogelijkheden. Het betreft een fulltime functie, voor langere (onbepaalde) tijd.
Interesse in deze functie? Neem dan snel contact met ons op of reageer direct via deze website! Wij vertellen graag meer over deze opdrachtgever en de functie. De  reactie zien wij met belangstelling tegemoet!

 

 

Ga terug