Financieel Administratief Medewerker gezocht, regio Heinenoord

Vacature is geplaatst op 07-10-2021


Branche.
Logistiek/ financieel

Locatie.

Heinenoord/ Roosendaal

Omschrijving.

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker, een leuke uitdagende functie met groeimogelijkheden!


Branche.
Logistiek/ financieel

Locatie.

Heinenoord/ Roosendaal

Omschrijving.

Onze opdrachtgever is een internationaal opererende handelsorganisatie met  vier vestigingen verspreid over Nederland, waaronder een hoofdkantoor in Amsterdam.

In Roosendaal en Heinenoord zijn 2 warehouses gevestigd waar in- en doorvoer van accijns-gerelateerde artikelen plaatsvindt. In Roosendaal wordt nog een tweede locatie geopend. Voor deze locaties wordt nu een Financieel Administratief Medewerker gezocht, die gaat ressorteren onder de Main Controller.

Als financieel administratief medewerker draag je bij aan een goede financiele boekhouding. Naast regulier werk als inboeken en jaarafsluitingen moeten er ook periodieke rapportages gemaakt worden, hier heb je een ondersteunende rol in. Ook ben je in staat om lichte analyses te maken van financiele gegevens.

Functie-eisen

    MBO opleiding financieel, bv  BA.
    Betrouwbaar
    Nauwkeurig kunnen werken.
    Sterk analyserend vermogen.
    Kritische blik, dit in combinatie met een Can Do mentaliteit.
    Communicatief sterk
    Bij voorkeur affiniteit met Logistieke Sector

Overige informatie.
Het betreft een fulltime baan voor langere tijd, het doel is bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband bij de opdrachtgever. Je hebt een kritische blik gecombineerd met sterk analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden. Je gaat deel uitmaken van een jong, dynamisch team, bij een werkgever die zich snel ontwikkelt.

Interesse in deze functie? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of reageer direct via deze website! Wij geven graag nadere toelichting.

De reactie zien wij graag tegemoet!

 

 

Ga terug