Medewerker MCFW (Woerden)

Vacature is geplaatst op 06-05-2022


Branche:

Logistiek

 

Omschrijving:

Als medewerker MCFW (MultiClientFulfillmentWarehouse) ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de juiste afhandeling van inkomende en uitgaande goederen van (een deel van) onze klanten. 

 

Locatie .

Woerden


Als medewerker MCFW (MultiClientFulfillmentWarehouse) ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de juiste afhandeling van inkomende en uitgaande goederen van (een deel van) onze klanten. 


•    Wat ga je doen?
- Controleren van inkomende goederen
- Picken en inpakken van orders
- Opnieuw verzendklaar maken van retour gekomen orders


Wie ben jij?
- Je bent nauwkeurig, weet van aanpakken en bent een teamplayer
- Je bent flexibel inzetbaar, je bent ook in de avond en (beperkt) in de weekenden beschikbaar
- Je hebt goede computervaardigheden en bent in staat om licht administratieve taken snel eigen te maken. 


Het MCFW is werkzaam in wekelijks wisselende diensten van 6.00 uur tot 14.30 uur en van 14.30 uur tot 23.00 uur. Daarnaast is er een dienst met flexmedewerkers van 13.00 uur tot 21.30 uur. 
Bij ‘piek en ziek’ assisteren op andere afdelingen of invallen in gelijksoortige functies is voor jou geen probleem. 
Om in aanmerking te komen voor deze functie bij Dynalogic is het overleggen van een VOG-verklaring een vereiste en word je in eerste instantie via het uitzendbureau tewerkgesteld.

 

•    Wat bieden wij jou: 
- Een passend beloningspakket via het uitzendbureau
- Een informele, dynamische werksfeer en ruimte voor inbreng 
- Allerlei (door) groeimogelijkheden, zowel binnen je eigen organisatie als Dynagroup breed


•    We are Dyna
We are Dyna, het motto waarin iedere medewerker van Dyna, ongeacht zijn of haar functie, zich herkent. Dat koesteren we want zonder medewerkers geen dienstverlening, zij zijn de sleutel tot de ultieme klantbeleving.
We are Dyna betekent ook teamwork. Strong2gether maken we fans en realiseren we de perfecte klantbeleving.
We are Dyna betekent ook een aantal kernwaarden die wij belangrijk vinden. Vanuit onze gedachtegoed ‘We Are Moving Forward’ hebben wij bij Dyna een sterke focus op Durven Groeien, waarbij we dagelijks bezig zijn met de innovaties van morgen. Wij geloven dat groei alleen mogelijk is door intensief ‘Samen te Werken’. Met onze mensen en met onze klanten. Zo creeeren wij samen win-win situaties voor elke uitdaging in onze omgeving. Effectieve samenwerkingen laten we tot stand komen door onze medewerkers ‘Verantwoordelijkheid’ te laten nemen voor succes en teleurstelling als ook ‘Voorbeeldgedrag’ daarin zichtbaar te waarderen.
We keep moving forward, wij zijn klaar voor de toekomst!

•    Bedrijfsomschrijving:
DynaGroup is gespecialiseerd in innovatieve supply chain solutions en after sales servicemanagement. Met de businessunits Dynafix, Dynalogic, Dynasure en Dynalinq verspreid over verschillende locaties in de Benelux zijn we een onderneming die volop aan het groeien is. Als financieel gezond bedrijf werken we met meer dan 1500 collega’s voor grote klanten, waarbij het verlenen van de juiste service centraal staat.

 

Interesse in deze vacature? Neem dan snel contact met ons op of reageer via deze website! Voor meer informatie over deze functie kunt u ook contact met ons opnemen.

Uw reactie zien wij met belangstelling tegemoet!

 

Ga terug