Loodsmedewerkers regio Tiel

Vacature is geplaatst op 11-03-2021


Branche.
Transport en Logistiek.

Omschrijving.
Voor een opdrachtgever in de regio Tiel zijn wij op zoek naar loodsmedewerkers, sorteren van goederen en voor het beladen van vrachtwagens.


Branche.
Transport en Logistiek.

 

Omschrijving.
Voor een opdrachtgever in de regio Tiel zijn wij op zoek naar loodsmedewerkers voor het sorteren van goederen, het op de juiste locatie zetten in het magazijn en voor het lossen en laden van bak- en vrachtwagens. Iedere dag worden er routes door nederland gereden voor het bezorgen van goederen, zoals tuinmeubels etc,  bij particulieren thuis. Het is een in - en uitgaande goederenstroom. De goederen moeten dan klaargezet worden zodat ze weer in de wagens geladen kunnen worden die de routes gaan rijden. In sommige gevallen moet er ook geladen worden. Dit gebeurt met hulpmiddelen als steekkarren, spanbanden etc.
 

Functie-eisen.
• Goede fysieke gesteldheid.
• Ervaring met het beladen van vrachtwagens
• Ervaring met het gebruik van steekwagens, spanbanden etc.
• Bereidheid tot het werken in 2 ploegen, 05.00 - 14.00 en 12.00 - 21.00


Overige informatie.
Het is een fulltime job voor langere tijd. Er worden serieuze kandidaten gezocht die dit werk voor langere tijd willen doen, bij gebleken geschiktheid bestaan er diverse mogelijkhekden.

De opdrachtgever is een internationaal opererende dienstverlener waar een informele sfeer heerst, met een hands - on mentaliteit.Hebt u ervaring als lader/losser van vrachtwagens en Bent u op zoek naar een leuke, vaste baan? Reageer dan snel op deze vacature! Uw reactie zien wij met belangstelling tegemoet.

Ga terug