Logistic Engineer (Bleiswijk)

Vacature is geplaatst op 21-06-2022


Branche.
Logistiek

Omschrijving.
Als onze nieuwe logistic engineer houd je je bezig met het analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen en performance rapportages

Locatie.
Bleiswijk


Omschrijving

Jouw uitdaging begint hier! Iedere dag bezorgt Dynalogic vele duizenden orders naar consumenten binnen de Benelux waarbij de bezorging de basis is voor het uiteindelijke ontzorgen. Dit varieert van het bezorgen van een door ons gerepareerde Iphone tot aan de nieuwe wasmachine, aangeschaft via een van onze vooraanstaande opdrachtgevers, die we uiteraard ook meteen correct aansluiten inclusief het afvoeren van een oud apparaat. Het creëren van waarde voor onze opdrachtgevers via de ultieme klantreis is hierbij het doel. We doen veel dingen goed, heel goed zelfs. Maar, het kan altijd nog beter.

Als onze nieuwe logistic engineer houd je je bezig met het analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen en performance rapportages. Dit doe je individueel en gezamelijk op projectmatige basis met de operationele organisatie, waarin je verantwoordelijk bent voor de voorbereiding, het plannen, bewaken van het project met alle stakeholders. Daarnaast zorg je uiteindelijk voor een succesvolle implementatie van deze verbeteringen. Daarnaast ben je leading bij het verder optimaliseren van de procesmatige inrichting en relaties tussen onze opdrachtgevers en Dynalogic. Hierin identificeer je pro actief zaken waarvan jij, op basis van data analyse/deepdive en andere (LEAN) tools, kunt aantonen dat deze verbeterd kunnen worden.

Drie uitgesproken belangrijke aspecten van de functie zijn:
• dat je analytisch sterk bent in het doorgronden van het proces, deze efficiënter wil maken, optimaliseren en uiteindelijk borgen;
• dat je energie krijgt van continue verbeteren en een aanjager bent van een permanente verbetercultuur;
• dat je bent communicatief sterk bent en in staat bent om met alle lagen/afdelingen/stakeholders binnen Dynalogic te schakelen en te overtuigen, als ook met onze opdrachtgevers.

Je rapporteert aan het MT van Dynalogic en je bent woonachtig centraal in Nederland. Afhankelijk van je woonplaats zal je standplaats Bleijswijk, Woerden of Breda zijn.

Interesse in deze vacature? Neem dan snel contact met ons op of reageer via deze website! Voor meer informatie over deze functie kunt u ook contact met ons opnemen.

Uw reactie zien wij met belangstelling tegemoet!

Ga terug