Jr Financial Controller gezocht, regio Heinenoord

Vacature is geplaatst op 17-09-2021


Branche.
Logistiek/ financieel

Locatie.

Heinenoord/ Roosendaal

Omschrijving.

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Junior Financial Controller, een leuke uitdagende functie!


Branche.
Logistiek/ financieel

Locatie.

Heinenoord/ Roosendaal

Omschrijving.

Onze opdrachtgever is een internationaal opererende handelsorganisatie met diverse vier vestigingen verspreid over Nederland, waaronder een hoofdkantoor in Amsterdam.

In Roosendaal en Heinenoord zijn 2 warehouses gevestigd waar in- en doorvoer van accijns-gerelateerde artikelen plaatsvindt. Voor deze locaties wordt nu een Financial Controller gezocht, die gaat ressorteren onder de Main Controller.

Als Financial controller draag je de financiƫle verantwoordelijkheid voor genoemde warehouses. Naast regulier werk als inboeken en jaarafsluitingen moeten er ook periodieke rapportages gemaakt worden, voorzien van adviezen. Hiervoor is een sterk analyserende en kritische blik noodzakelijk Ook worden er doorrekeningen van verschillende lopende en toekomstige projecten gevraagd.

Functie-eisen

  • HBO opleiding financieel, bv HBO BA.
  • Betrouwbaar
  • Nauwkeurig kunnen werken.
  • Sterk analyserend vermogen.
  • Kritische blik, dit in combinatie met een Can Do mentaliteit.
  • Communicatief sterk
  • Bij voorkeur affiniteit met Logistieke Sector

Overige informatie.
Het betreft een fulltime baan voor langere tijd, het doel is bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband bij de opdrachtgever. De functie is geschikt voor een Starter met enige jaren werkervaring, voorzien van een kritische blik gecombineerd met sterk analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden. Je gaat deel uitmaken van een jong, dynamisch team, bij een werkgever die zich snel ontwikkelt.

Interesse in deze functie? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of reageer direct via deze website! Wij geven graag nadere toelichting.

De reactie zien wij graag tegemoet!

 

 

Ga terug