Uitvoerend coördinator, regio Heinenoord

Vacature is geplaatst op 18-10-2021


Branche.
Logistiek/ Produktie

Locatie.

Heinenoord

Omschrijving.

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een coördinator die coördineert en assisteert bij het primaire, uitvoerende proces.


Branche.
Logistiek/ Produktie

Locatie.

Heinenoord

Omschrijving.

Onze opdrachtgever is een internationaal opererende handelsorganisatie met  vier vestigingen verspreid over Nederland, waaronder een hoofdkantoor in Amsterdam.

In Roosendaal en Heinenoord zijn 3 warehouses gevestigd waar in- en doorvoer van accijns-gerelateerde artikelen plaatsvindt.

Voor de locatie in Heinenoord wordt nu een coördinator gezocht die assisteert en coördineert in de uitvoerende werkzaamheden van de afdeling Value Added Services. Deze afdeling herstelt beschadigingen van verpakkingen etc. De functie houdt in dat je begeleidt in de operatie en meedenkt met de planners bij het opstellen van de (dag)planning. Je draagt zorg voor de juiste tafelindeling qua personen en corrigeert daar waar nodig. Ook zorg je voor de juiste aan - en afvoer van de producten. Verder beheer je de produktiviteitsgegevens, en de bijbehorende registratie van aan - en afwezigheid van de medewerkers. Je valt onder de site-manager en communiceert en rapporteert ook hiermee.

Functie-eisen

    Ervaring met leiding geven aan kleine groepen personen.
    Betrouwbaar
    Nauwkeurig kunnen werken.
    Kunnen werken met Excel (basisniveau)
    Kritische blik, dit in combinatie met een Can Do mentaliteit en een pro-actieve werkhouding
    Communicatief sterk met goede beheersing van Engelse Taal
 

Overige informatie.
Het betreft een fulltime baan voor langere tijd, het doel is bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband bij de opdrachtgever.  Je gaat deel uitmaken van een jong, dynamisch team, bij een werkgever die zich snel ontwikkelt.

Interesse in deze functie? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of reageer direct via deze website! Wij geven graag nadere toelichting.

De reactie zien wij graag tegemoet!

 

 

Ga terug