Financieel medewerker

Vacature is geplaatst op 15-10-2021


Branche.
Transport en Logistiek

Locatie. 

Roosendaal


Functieomschrijving

Als Young Finance Professional kan jij starten bij een trading bedrijf in luxe artikelen. Het hele proces van inkoop, import, verkoop, export wordt hier dagelijks geregeld. Met 100 gedreven collega’s verdeeld over drie warehouses! Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid om jouw eigen warehouses te faciliterren en de financiële zaken tiptop te regelen, dus houd jij van vrijheid, kansen pakken en analyseren? Ketsjing, kassa, dit is jouw baan als financieel medewerker!
De warehouses zijn nieuw en in ontwikkeling, en jij kan je hierbij mee gaan ontwikkelen. In deze rol van financieel medewerker zal je verantwoordelijk worden voor zaken als spoedbetalingen en facturatie. Echter; wanneer het goed gaat zal je er snel mooie verantwoordelijkheden bij krijgen.

Het bedrijf:

Je gaat aan de slag voor een internationaal handelsbedrijf dat zich richt op luxe producten zoals kleding, parfum, juwelen en andere A- artikelen. Het bedrijf richt zich op de inkoop en verkoop, maar heeft door het openen van een aantal nieuwe warehouses nu ook het distributieproces in eigen hand. Een van deze warehouses vind je in de omgeving van Rotterdam-Zuid en vanuit deze locaties ga jij aan de slag. Verder krijg je de mogelijkheid om regelmatig in ons hoofdkantoor in Amsterdam met je collega’s van finance bij te kletsen. De sfeer binnen het bedrijf is informeel en direct. Als persoon pas jij hier goed wanneer je gewend bent eerlijk en direct te communiceren. Je vindt het prettig om verantwoordelijkheid te krijgen en loopt hier ook niet voor weg. In de praktijk zal je veel in overleg zijn met de CFO en Warehousemanager. Daarnaast zal je ongeveer één keer per twee weken werken vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam.

Hoe ziet de functie van Financieel Medewerker eruit?

· Inboeken en analyseren van bank- en kas mutaties.

· Boeken van o.a. creditcard transacties en inkoopfacturen.

· Ondersteunende taken ten behoeve van de BTW- en ICP aangifte.

· Assisteren bij maandafsluitingen en jaarrekening controle.

· Oppakken van projecten binnen de warehouses!

Wat ga je hier voor terugkrijgen?

Je gaat aan de slag bij een bedrijf met mogelijkheden! Er wordt meegedacht als het gaat om opleidingen en cursussen, je kan projecten op gaan pakken en in de breedte en hoogte doorgroeien. Daarnaast:

· Direct een contract bij de opdrachtgever!

· Een salaris tussen de 2400-2800 euro bruto per maand

· 25 vakantiedagen

· Arbeidsongeschiktheidsverzekering

· Pensioenregeling

· Bonusregeling

Wat zoeken wij in een financieel medewerker?

We zijn op zoek naar een eerlijk en direct communicerend persoon die aan de slag wil in een functie met doorgroeimogelijkheden. Je durft werk naar je toe te trekken en de werkvloer op te lopen om processen te begrijpen. Daarnaast:

· Je bent een Hbo starter die een opleiding heeft gevolgd én afgerond in bv bedrijfseconomie, finance & control of finance, tax en advice.

· Je hebt goede financiële stages gelopen of ongeveer een half jaar tot één jaar werkervaring opgedaan in een zelfde rol.

· Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal op professioneel niveau.

Zit jij te stuiteren van blijdschap? Jij bent die omschreven financieel medewerker? Dan horen wij graag van jou!

Ga terug