Facilitair medewerker (Breda)

Vacature is geplaatst op 22-04-2022


Branche.
Facilitaire diensverlening 

Omschrijving.
je wordt allround ingezet en houd je je bezig met het uitvoeren van klussen in en om het gehele gebouw

 

Locatie.
Breda


Functie-omschrijving:

Als facilitair medewerker in ons depot in Breda word je zeer allround ingezet en houd je je bezig met het uitvoeren van klussen in en om het gehele gebouw. Op IT vlak beheers je enige kennis en ondersteun je collega’s bij vragen, schakel je zo nodig met collega’s van de IT afdeling en zorg je voor de opvolging hiervan.

Je staat in nauw contact met verschillende interne en externe partijen en diensten en zorgt er voor dat deze tijdig worden ingezet. Daarnaast zorg je voor (kleine) onderhouds-werkzaamheden van verschillende elektrische installaties.

Je plaatst interne en externe bestellingen voor benodigde goederen. Je detecteert gebreken aan machines en dergelijke en zorgt dat deze opgelost worden. Je rapporteert aan de facilitair coördinator van het depot.

Functie-eisen:

- Je bent behendig, hands on en allround inzetbaar

- Je hebt enig technisch inzicht op vlak van machines, IT en alarmsystemen

- Je bent in een bezit van een secundair diploma in een technische richting

- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat bieden wij jou:
- Een passend beloningspakket via het uitzendbureau
- Een informele, dynamische werksfeer en ruimte voor inbreng
- Allerlei (door) groeimogelijkheden, zowel binnen je eigen organisatie als Dynagroup breed

We are Dyna
We are Dyna, het motto waarin iedere medewerker van Dyna, ongeacht zijn of haar functie, zich herkent. Dat koesteren we want zonder medewerkers geen dienstverlening, zij zijn de sleutel tot de ultieme klantbeleving.

We are Dyna betekent ook teamwork. Strong2gether maken we fans en realiseren we de perfecte klantbeleving.

We are Dyna betekent ook een aantal kernwaarden die wij belangrijk vinden. Vanuit onze gedachtegoed ‘We Are Moving Forward’ hebben wij bij Dyna een sterke focus op Durven Groeien, waarbij we dagelijks bezig zijn met de innovaties van morgen. Wij geloven dat groei alleen mogelijk is door intensief ‘Samen te Werken’. Met onze mensen en met onze klanten. Zo creeeren wij samen win-win situaties voor elke uitdaging in onze omgeving. Effectieve samenwerkingen laten we tot stand komen door onze medewerkers ‘Verantwoordelijkheid’ te laten nemen voor succes en teleurstelling als ook ‘Voorbeeldgedrag’ daarin zichtbaar te waarderen.

We keep moving forward, wij zijn klaar voor de toekomst!

Bedrijfsomschrijving:
DynaGroup is gespecialiseerd in innovatieve supply chain solutions en after sales servicemanagement. Met de businessunits Dynafix, Dynalogic, Dynasure en Dynalinq verspreid over verschillende locaties in de Benelux zijn we een onderneming die volop aan het groeien is. Als financieel gezond bedrijf werken we met meer dan 1500 collega’s voor grote klanten, waarbij het verlenen van de juiste service centraal staat.

Interesse in deze vacature?

Reageer dan snel via deze website!

Uw reactie zien wij met belangstelling tegemoet!

Ga terug