BEL ONS


 

Befaflex is een volledig zelfstandig uitzendbureau met 20 jaar ervaring in de uitzendbranche.

De laatste jaren is de expertise sterk verankerd in de transport en logistiek maar door onze ervaring zijn we goed in staat om te schakelen naar andere marktsegmenten.

U kunt bij Befaflex dus terecht voor allerlei soort werk en divers personeel. Befaflex werkt analytisch, pragmatisch en oplossingsgericht.

Onze slogan: “Personeel is ons werk"

Dit houdt in dat wij van personeel ons werk hebben gemaakt. Of u nu als werknemer op zoek bent naar een baan of u bent als werkgever op zoek naar arbeidskrachten, bij Befaflex bent u aan het juiste adres! Wij zoeken voor personeel en wij zoeken naar personeel.

Bij Befaflex is iedereen klant. Niet alleen de opdrachtgevers, maar ook de uitzendkrachten. Iedereen is gelijk en wordt gelijk behandeld. Wij luisteren eerst, dan gaan we gericht, persoonlijk en actief aan het werk.

 

Branches

Befaflex is aangesloten bij de ABU, de Algemene Bond voor Uitzendondernemingen in Nederland. Door dit lidmaatschap is kwaliteit voor zowel de opdrachtgever als de uitzendkracht gegarandeerd.

 

Befaflex is daarnaast NEN4400-1 gecertificeerd en heeft het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk scheidt het kaf van het koren als het gaat om betrouwbare uitzendondernemingen. Befaflex ondergaat hiervoor periodiek audits.

Befaflex is ook een sbb erkend leerbedrijf met twee praktijopleiders.